Een verscheidenheid aan rassen en toch het zelfde type

 

Het is bijna niet te geloven dat alle honden, ondanks hun vaak grote verschillen, toch allemaal de zelfde voorouders delen. Of het nu gaat over een gigant als de Deense dog of de Thea cup chihuahua.

Wij hebben ons toegelegd op de (kleine) gezelschapshonden. Deze kleine honden zitten boordevol karakter en passen zich heel goed aan aan hun leefomgeving. Ze hebben een fantastisch karakter en zijn geweldige gezinshonden.

Deze kleine langharige honden zijn erg populaire gezelschapshonden.
Ze kunnen vaak goed met kinderen overweg.

De kleine rassen zoals de Boomer, Bolonka en Maltipoo zijn in het algemeen fijn en makkelijk in omgang. 

Maar neem honden pup vooral omdat hij welkom is en je er de tijd voor hebt.

hondjes.nl pup
hondjes.nl pup hondje
hondjes.nl pups hondjes

Ook kleine honden hebben verzorging nodig.

Dagelijkse zorg van uw hond bestaat niet alleen uit uitlaten. U zult hem dagelijks moeten voeden en zorgen dat er schoon drinkwater beschikbaar is.
Laat het voer niet dagen in zijn bak staan,  laat hem de bak leeg eten en vul dan aan met vers voer.
Na een boswandeling is het belangrijk om te controleren op teken.

Ook is het goed om regelamatig de oren te controleren. Zijn ze schoon en ruiken ze niet?
Het controleren van de vacht op eventuele parasieten (vlooien) is raadzaam.

Zeker als pup zult u tijd moeten besteden aan een stukje opvoeding. Wij raden dan ook aan om aan een puppycursus deel te nemen als u dat zelf ook leuk vindt. Dit is naast de basisoefeningen ook heel goed voor de socialisatie van een pup.

Tandsteen voorkomen? Leer hem van jongs af aan om zijn tanden te laten poetsen.  Hiervoor heb je speciale vinger borsteltjes.

Overzicht van pups die nu naar een baasje mogen.

Familiekennel de Hoeve.

Pups van Boomers, Bolonka, Maltipo en Boomer x Biewer.

Waar vind ik een jonge puppy? Bij ons kunt u betrouwbaar een langharige pup aanschaffen. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd het in op een verantwoorde manier fokken van kleine lieve gezelschapshonden. Wij zijn dan ook een erkende fokker van lieve boomer hondjes. Ook voor informatie over een bolonka of maltipoo kunt u bij ons terecht. Kenmerken van onze puppies zijn: Een hond die geen haren verliest, een lieve gezinshond, een makkelijke kleine kindvriendelijke hond. Ook voor ouderen is een boomer hond of boomer pup zeer geschikt. Onze puppies worden bij ons geboren. Wilt u een kleinblijvend hondje kopen of meer informatie over ons als erkende fokker van boomer pups? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor of na aanschaf van een puppy kunt u altijd met ons sparren over de opvoeding en verzorging van een puppie. Wij nemen graag de tijd om u hierover te informeren.

Een boomer is een klein blijvende pup. In de meeste gevallen worden ze 25-35 cm groot. De boomer is een kruising van verschillende kleine rashonden. In ons geval is dit vaak een witte maltezer, een shih tzu, een yorkshire, een poedel, een lhasa apso.

Bent u benieuwd naar de regels van het fokken van honden?
Kijk dan eens onder het kopje tips; geboortegegevens pups.
Als erkende fokker van boomer puppies voldoen wij aan deze gestelde eisen.

Onder het kopje tips vindt u tevens allerlei informatie over het opvoeden van een pup.
Onder andere het zindelijk maken, de eerste nachten, het gebruik van een bench, de opvoeding van een puppie, kies ik voor een reu of een teef, wat zijn de verschillen tussen een reu en teef, mannentje of vrouwtje, tips voor een andere hond in huis, tips voor omgang pup met andere dieren in huis, hoe vaak laat ik een hond uit en hoeveel beweging heeft een boomer nodig?