Over ons

Kennel de Hoeve is een echt familiebedrijf, dat gerund wordt door Lia en Wil, hun zoon Johan en zijn vrouw Miranda.
Met ruim 45 jaar ervaring in het grootbrengen en opvoeden van honden, zijn wij inmiddels een vertrouwd adres voor mensen die op zoek zijn naar een leuk en gezond "gezinsmaatje".

Onze pups worden bij ons geboren en worden met zorg grootgebracht en gesocialiseerd. Ze zijn diverse keren gevaccineerd en ontwormd. Ze zijn gechipt, in het bezit van een geboorte-registratiebewijs en een Europees Nederlands paspoort.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het fokken van kleine gezelschapshondjes. Onder het kopje "onze rassen" kunt u zien dat hieronder boomertjes (maltezer x shih tzu), bolonka's en maltipoo's vallen. Wij werken met natuurlijke dekkingen en d.m.v. het kruisen van verschillende rassen maken we vele mensen blij met een gezonde en sterke pup. 

Wij geven garantie volgens de VBK richtlijnen.

Wij hebben een ontvangstruimte waar we u graag verwelkomen. Hier kunt u onze puppies zien. I.v.m. hygiëne en het voorkomen van besmettelijke ziekten in onze kennel, hebben wij ervoor gekozen alleen onze puppies te laten zien. 

Kennel de Hoeve is gevestigd in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Valkenswaard ligt onder de rook van Eindhoven en aan de Belgische grens ter hoogte van Lommel en Hamont Achel.

Onze pups worden bij ons geboren en verzorgd. Zij  vinden vervolgens hun weg door heel Nederland. In Heerlen, Maastricht maar ook in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Friesland, komt u pups tegen van Kennel de Hoeve. 

Door het goed verzorgen van onze honden, in een schone en nette omgeving, streven wij een goede gezondheid van onze puppies na. In 2012 zijn wij gecertificeerd middels het keurmerk voor hondenactiviteiten. Een gespecialiseerd extern bureau beoordeelt, hoe er met de dieren omgegaan wordt. Het bureau controleert of de huisvesting aan de gestelde eisen voldoet en beoordeelt de gezondheid en het welzijn van de hondjes. Deze controle vindt plaats op basis van richtlijnen en protocollen.

 

De registratie (verplicht sinds 1 april 2013) van onze pups, doen wij bij de erkende databank  www.mijnhondregistreren.nl. Honden kunnen hier ook door de nieuwe eigenaar worden geregistreerd. U heeft de mogelijkheid om een dossier aan te leggen waarin de ontwikkeling van uw hond (zoals zijn gedrag en gezondheid), maar ook uw ervaring met de fokker, kan worden vastgelegd. Deze dossiers zijn een belangrijk instrument voor de opzet en eventuele bijsturing van het verantwoorde fokbeleid.  

 

Wij werken op afspraak.

U kunt bij ons pinnen.