PRIVACYVERKLARING

De Hoeve vof

Hoeve 4

5554 XD Valkenswaard

KVK: 17052074

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

De Hoeve vof kan gegevens van u verwerken, doordat u via onze website een terugbelverzoek ingediend heeft of bij ons een puppy aangekocht hebt.

De Hoeve vof heeft van u de volgende persoonsgegevens ontvangen:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

 

WAAROM DE HOEVE VOF UW GEGEVENS NODIG HEEFT

De Hoeve vof verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te nemen wanneer u dit middels een terugbelverzoek aangegeven hebt via onze website www.hondjes.nl. Als u bij ons een hond gekocht heeft bewaren wij uw gegevens, koppelen deze aan de hond en vermelden we deze informatie op de koopovereenkomst. Na aankoop willen we de mogelijkheid hebben nog eens te informeren hoe het met uw hond gaat en hoe u het contact met ons ervaren heeft. Daarnaast is het voor onze administratie van belang te weten wie de eigenaar van de hond is.

 

HOE LANG DE HOEVE VOF UW GEGEVENS BEWAART

De Hoeve vof bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is. Gegevens uit terugbelverzoeken worden verwijderd na het laatste contactmoment. I.v.m. administratieve verplichtingen worden uw gegevens wel bewaard wanneer u een hond aankoopt.

 

DELEN MET ANDEREN

De Hoeve vof verstrekt uw persoonsgegevens aan niemand behalve wanneer wij moeten voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@hondjes.nl. De Hoeve vof zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

De Hoeve vof neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van De Hoeve vof maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met de Hoeve vof via info@hondjes.nl.

 

KLACHTEN

U heeft altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U bent nooit verplicht om uw gegevens met de Hoeve vof te delen, bij aankoop van een pup hebben wij deze gegevens wel nodig om de koopovereenkomst te kunnen maken.